Het Nederlands-Duitse samenwerkingsproject FOOD2020 stelt subsidiegelden beschikbaar voor grensoverschrijdende samenwerking voor innovatieprojecten in de foodsector. Deze projecten moeten passen bij de vijf hoofdthema’s van FOOD2020: voedselveiligheid, gezonde voeding, voedselzekerheid, sociale innovatie en duurzaamheid centraal. Bedrijven in de Nederlands-Duitse grensregio krijgen weer de kans om hun innovatieve ideeën door te ontwikkelen en een stevige positie te verwerven in de markt.
Voor wie:
MKB - Agrofood bedrijven uit Noordoost- en Zuidoost-Brabant; aanvullend kunnen deze bedrijven kennisinstellingen betrekken bij de projecten
Bijdrage:
De subsidie bedraagt 50 procent van de projectkosten met een maximum van 67.500 euro is beschikbaar voor het MKB. Naast de personeelskosten van de projectpartners kunnen ook diensten van derden worden gefinancierd.
Deadline:
Men kan hiervoor tot 29 mei 2019 een subsidieaanvraag indienen.
Bron: Interreg
+31(0)65 422 18 04 | |
Klik voor email |